Vind een Frituur   |    de belgische frituren index
Aanmelden   |   Registreren   |  2358 Frituren online  |  65 Advertenties
Horeca Award voor "De BETERE FRITUREN IN BELGIE"

Horeca Award voor "De BETERE FRITUREN IN BELGIE"

Horeca Award voor "De BETERE FRITUREN IN BELGIE"

De Horeca Awards, ofwel de “Oscars van de kleine zelfstandige horecaondernemer, is aan zijn 4e editie toe. De wedstrijdformule is een democratisch hulpmiddel om de horecamensen een hart onder de riem te steken. Het bestendigen van de algemene kwaliteit in de horecasector waarbij klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service spelen een belangrijke rol .

 

De betere horecazaken hebben een voorbeeldfunctie en bieden aan de klant net iets meer dan hun doorsnee collega.  De lijst bestaat uit de betere Frituren uit de vorige edities, aangevuld met nieuwe bedrijven. 
De Top 30 wordt jaarlijks samengesteld door een team van deskundigen - journalisten en professionelen, evenredig gekozen uit alle Belgische provincies. Hiervoor  werd beroep gedaan op een externe privéfirma dewelke tientallen websites hebben bezocht. Ook deden ze vaak een beroep op de lokale Schepen van Middenstand, locale economie of horeca-ambtenaar van de stad of gemeente in geval van twijfel.

In samenwerking met onze mediapartners, Horeca Magazine, Steps Magazine en  Ment TV, zijn ze uiteindelijk tot een lijst gekomen van de 30 betere Belgische  Frituren . 


Uw Frituur hoort dit jaar bij deze Top 30-selectie, de voorlopige lijst kan u trouwens  opvragen via e-mail
(geef je naam, adres, de naam van uw horecazaak door evenals de categorie waartoe u behoort (frituren) Enkel zij die opgenomen zijn in deze lijst kunnen, bij voorkeur, hun kandidatuur stellen voor de Horeca Awards.

Benut de mega publicitaire kracht van de Horeca Awards in deze crisistijd en zet uw zaak in de kijker !
Wees een blikvanger in uw regio !! 

Hierbij nodigen wij en onze partners u uit voor deelname aan de Horeca Awards België 2011. Dat kan heel eenvoudig door uw deelname te bevestigen via onze website www.horecaawards.com en dit voor 30 juli 2011 ! 

Vragen secretariaat: tel. 016/44 50 49 of info@horecaawards.com.

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: