Vind een Frituur   |    de belgische frituren index
Aanmelden   |   Registreren   |  2359 Frituren online  |  65 Advertenties
Lesley-Ann Poppe huldigt beste frituur van 2015

Lesley-Ann Poppe huldigt beste frituur van 2015

Lesley-Ann Poppe huldigt beste frituur van 2015
HAM - 

Frituur Perron 7 aan de Stationsstraat in Ham mag zich Best-Frit frituur van 2015 noemen. Niemand minder dan Lesley-Ann Poppe stapte vrijdagmiddag voor de prijsuitreiking de Hamse frituur binnen. De eetzaak in Ham is de derde laureaat van de wedstrijd. Vorig jaar won de Frietboetiek in Meeuwen. In 2013 ging de award naar De Brug in Wijnegem. Het kwaliteitslabel van Best-Frit is in 2003 in het leven geroepen.

De twee vorige winnaars kregen plots bezoekers uit alle windstreken over de vloer. Zelfs vanuit het buitenland kwamen de smulpapen afgezakt. De titel is dan ook zeer gegeerd bij de frituuruitbaters. Aan de verkiezing van Best-Frit frituur van het jaar namen bijna 25.000 consumenten deel. Frituur Perron 7 kreeg meer dan tweeduizend unieke stemmen en dat voor een gemeente met 10.000 inwoners. Uitbaters Bert en Kristel en hun drie medewerkers kregen vrijdag een trofee, een raamsticker en 300 gratis producten overhandigd.

Hoewel burgemeester Dirk De Vis van Ham al op Facebook verklapt had dat Perron 7 in de prijzen was gevallen, bleek de awarduitreiking vrijdag toch nog een verrassing voor uitbaters Bert en Kristel. 'De klanten geven ons met deze titel een erkenning dat we goed bezig zijn qua service, kwaliteit en snelheid. We willen ervoor zorgen dat de klanten graag terugkomen. Onze stoofvlees, goulash en strusselfrietjes zijn de specialiteiten', aldus Bert.

Best-Frit legde een hele reeks strenge normen vast voor onder meer hygiëne, service, productkwaliteit, inrichting en afvalbeheer. Frituuruitbaters die bij dit label willen aansluiten krijgen een startcontrole door een onafhankelijk controleorgaan. Elke frituur krijgt nadien minstens een keer per jaar een onaangekondigde controle. Een overtreding van de normen betekent onherroepelijk de uitsluiting. Na tien jaar telt Best-Frit ongeveer 175 leden, terwijl België naar schatting 5.000 frituren telt.

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: