Vind een Frituur   |    de belgische frituren index
Aanmelden   |   Registreren   |  2352 Frituren online  |  0 Advertenties

Informatie

 

Veelgestelde vragen:

 

Is een vermelding op VindeenFrituur gratis?

Als eigenaar kunt u uw zaak gratis op het netwerk registreren. Bovendien kunt u volledig kostenloos advertenties plaatsen voor overnames of jobaanbiedingen.

 

Hoe voeg ik mijn zaak toe?

Een zaak op de website plaatsen is enkel mogelijk als u ook effectief de eigenaar ervan bent. U dient een aanvraag in op de website. Daarbij is het belangrijk om zo gedetaileerd mogelijk te werk te gaan. Voeg steeds een foto bij uw aanvraag, anders zal uw zaak niet opgenomen worden in onze index. De aanvraag wordt vervolgens grondig gescreend. Als alle gegevens kloppen, wordt uw bedrijf aan onze website toegevoegd.

 

Mijn zaak staat online maar ik weet de login niet?

In dit geval kun je online een nieuwe account aanmaken, vervolgens contact opnemen met ons via het contact formulier. Daarna koppelen we de oude gegevens aan je nieuwe account, dan verlies je ook niet de recenties en hoef je niet alles opnieuw in te geven.

 

Hoe wordt commentaar behandeld?

Iedere reactie op de website wordt gecontroleerd. Niet gegronde commentaren worden verwijderd. Als eigenaar is het ook mogelijk om de reactiemodule uit te schakelen waardoor er geen commentaren kunnen worden toegevoegd.

 

Wenst u te adverteren?

Indien u met ons wenst samen te werken, aarzel dan niet en neem zeker contact op. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 

Is het mogelijk om een mobiele frituur te registreren?

Enkel bedrijven met een vast adres kunnen in onze index worden opgenomen. Het is wel mogelijk om een advertentie te plaatsen als mobiele frituur. Voor meer informatie mag u ons altijd contacteren.

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: