Vind een Frituur   |    de belgische frituren index
Aanmelden   |   Registreren   |  2353 Frituren online  |  69 Advertenties

Informatie

 

Vindeen™ is een online bedrijvengids die verschillende zaken over heel België samenbrengt. Maandelijks vinden zo'n 45.000 bezoekers hun weg naar ons netwerk van websites. Ze kunnen er terecht voor adressen, openingsuren, foto's en extra informatie van onder andere frituren, tearooms, ijssalons, bakkerijen en beenhouwerijen.

 

De website werd opgestart in 2006 als Vindeenfrituur.be. Ondertussen is de website geëvolueerd naar een netwerk van twintig bedrijfssoorten. Vindeen™ is in beheer van Internetbureau Acrona in Torhout. Het principe van Vindeen™ is zeer eenvoudig. U zoekt een bepaald bedrijf in uw regio, via onze website kunt u snel en zonder problemen zien welke zaak er in uw buurt is en wat de openingsuren zijn. Zo vindt u steeds waar u naar op zoek bent. Bovendien plaatsen wij heel wat nieuwtjes over wat er in de sector zoal gebeurt. Eigenaars kunnen hun bedrijf registreren en gratis advertenties voor jobs of overnames op het netwerk plaatsen.

 

Reclame diensten voor frituren:

  • Zelf beheerbare websites
  • Logo ontwerp
  • Bedrukte bedrijfskleding
  • ...

Contacteer ons voor een totaal pakket, ideaal voor nieuwe frituren.

 

Veelgestelde vragen:

 

Is een vermelding op Vindeen™ gratis?

Als eigenaar kunt u uw zaak gratis op het netwerk registreren. Bovendien kunt u volledig kostenloos advertenties plaatsen voor overnames of jobaanbiedingen.

 

Hoe voeg ik mijn zaak toe?

Een zaak op de website plaatsen is enkel mogelijk als u ook effectief de eigenaar ervan bent. U dient een aanvraag in op de website. Daarbij is het belangrijk om zo gedetaileerd mogelijk te werk te gaan. Voeg steeds een foto bij uw aanvraag, anders zal uw zaak niet opgenomen worden in onze index. De aanvraag wordt vervolgens grondig gescreend. Als alle gegevens kloppen, wordt uw bedrijf aan onze website toegevoegd.

 

Mijn zaak staat online maar ik weet de login niet?

In dit geval kun je online een nieuwe account aanmaken, vervolgens contact opnemen met ons via het contact formulier. Daarna koppelen we de oude gegevens aan je nieuwe account, dan verlies je ook niet de recenties en hoef je niet alles opnieuw in te geven.

 

Hoe wordt commentaar behandeld?

Iedere reactie op de website wordt gecontroleerd. Niet gegronde commentaren worden verwijderd. Als eigenaar is het ook mogelijk om de reactiemodule uit te schakelen waardoor er geen commentaren kunnen worden toegevoegd.

 

Wenst u te adverteren?

Indien u met ons wenst samen te werken, aarzel dan niet en neem zeker contact op. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 

Is het mogelijk om een mobiele frituur te registreren?

Enkel bedrijven met een vast adres kunnen in onze index worden opgenomen. Het is wel mogelijk om een advertentie te plaatsen als mobiele frituur. Voor meer informatie mag u ons altijd contacteren.

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: